MOTORSALE 2005

 

naar de website van Motorsale

Motorsale, Europa's grootste Custom-bike show.
Wat heeft Rataplan daar eigenlijk te zoeken tussen al die glimijzers?

Op de eerste plaats gezelligheid! Want naast een ontmoetingsplek is Motorsale natuurlijk een hele mooie gelegenheid om op de nabijgelegen camping een bbq te houden. Dit jaar deden we dat samen met bikers van www.vrijerijders.tk

Op Motorsale zelf valt het standje van Rataplan in eerste instantie nogal uit de toon. Al dat zwarte en zelfgebakken spul past daar eigenlijk niet tussen. En met name dat laatste is vooral de reden dat Rataplan vertegenwoordigd is op Motorsale. De huidige ratbikes zijn niet zomaar meer te bestempelen als afvalmagneten! Het zijn vaak heuse kunstwerken en om dat aan het grote publiek te laten zien is Motorsale natuurlijk de plek bij uitstek.

Dit jaar hadden we het idee om twee van onze motoren in te schrijven voor de bikeshow. En ze werden nog geselecteerd ook, om mee te dingen naar "mooiste custom-bike" in de categorie "freestyle". Dat deze bikes niet in de prijzen vielen zal geen verrassing zijn, maar het was leuk om ze tussen al dat chroom te zien staan. Aan aandacht hadden ze in elk geval geen gebrek!

Organisatie

Bigtwin

Locatie Autotron, Rosmalen
Datum 11-13 november 2005
Opkomst GROOT

Rataplanstand foto's
Foto's Bikeshow enzo
Op de Camping